• Støt mit arbejde

  Hey kære følger og besøgende!
  Jeg lever og ånder for mit fotografi, spenderer uanede mængder af tid på det og jeg elsker det!

  MEN… Der er altid en skyggeside af lysstrålen og den viser sig desværre tydeligere og tydeligere…
  Jeg har bevidst besluttet fra starten af min fotografiske karriere, at største delen af mine fotografiske ydelser skulle være gratis og resultaterne frit tilgængelige for alle. Det er dog ingen hemmelighed at udstyr, brændstof, hjemmeside og generelt slid på materiel koster på privatøkonomien.

  …Så derfor har jeg besluttet at jeg vil appellere til jeres gode hjerter og give jer muligheden for at støtte mig og mit arbejde økonomisk.
  Det er helt 100% valgfrit om i ønsker at støtte mit arbejde, men på nuværende tidspunkt må jeg blot erkende at jeg bliver nød til at skære ned på mit fotografiske arbejde, så det ikke ender med at ruinere mig

  Jeg har så simpelt opsat en mobilepay box, hvor i skal være hjerteligt velkommen til at sende et støttende beløb og jeg vil takke jer med de kærligste tanker 💙

  BOX ID: 0791TB

  OBS. Der er ikke tale om abonnementer og på ingen måde noget krav om betaling for at se mit arbejde.

  Der tilbydes IKKE refusion af det overførte beløb så undlad venligst at overføre et beløb der ikke kan undværes.
  – Af hensyn til alles privatliv vil der ikke blive lavet opslag eller lignende om hvem der har overført 💙